Η Εταιρεία

H FnB Trade ιδρύθηκε το 2010, με σκοπό τη διάθεση ποιοτικών προϊόντων στον κλάδο της HO.RE.CA. Με αρχή και γνώμονα τη γνώση, την ενημέρωση και τη συνεχή αναζήτηση νέων προϊόντων δίνει μια νέα, ουσιαστική διάσταση στον τρόπο προσέγγισης των προκλήσεων των ημερών μας. Επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό, δημιουργώντας σύγχρονες εγκαταστάσεις, παρέχοντας υπηρεσίες άμεσης εξυπηρέτησης και συνεχή εκμάθηση, καταφέρνει να βρίσκεται πάντα κοντά στο συνεργάτη.

Η οικογένεια της FnB Trade είναι κοντά σας, για να σας μυήσει στα άδυτα του espresso. Στόχος μας είναι να εκπροσωπήσουμε ένα εξαιρετικό ποιοτικά προϊόν στην ελληνική αγορά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να εγγυηθούμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και την απόλυτη ικανοποίηση στους baristi και τους πελάτες τους. Ανακαλύψτε μαζί μας τα μυστικά του espresso, τις διαφορετικές παραλλαγές και τις ιδιαιτερότητές του.

Οι εγκαταστάσεις μας

Η δημιουργία νέων και σύγχρονων εγκαταστάσεων στοχεύει στην υποστήριξη του οράματος της εταιρείας μας. Οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι μας, στους οποίους τηρούνται τα απαραίτητα πλαίσια συνθηκών υγρασίας και θερμοκρασίας, διαθέτουν τεχνικό τμήμα με υποδομή 8 γραμμών επισκευής και παρακαταθήκη ανταλλακτικών για όλους τους τύπους μηχανών.

Ιδανικής κατασκευής ShowRoom δυναμικής 30 ατόμων είναι σχεδιασμένο απο ακαδημία της Ιταλίας, με στόχο να παρέχει την πληρέστερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση όλων των τομέων ανάπτυξης και διάρθρωσης της εταιρείας.

Τεχνική υποστήριξη

Η FnB Trade από την πρώτη κιόλας στιγμή οργάνωσε ένα άρτιο τεχνικό τμήμα υποστήριξης πελατών. Στο τεχνικό τμήμα μας υπάρχει υποδομή οκτώ γραμμών επισκευής καθώς και παρακαταθήκη ανταλλακτικών για όλους τους τύπους μηχανών. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας σας εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία του εξοπλισμού σας.

Εκπαίδευση – Σεμινάρια

Η FnB Trade αναλαμβάνει την εκπαίδευσή σας στο τομέα παρασκευής και παρουσίασης των ροφημάτων σας καθώς και την ορθή χρήση του επαγγελματικού εξοπλισμού, είτε στο χώρο σας είτε στο ιδανικών συνθηκών και εξοπλισμού Show Room δυναμικής 30 ατόμων, FnB training Centre.